top of page

VÅRT MATHANTVERK

svartvinbär_edited.jpg

NYHETER!

Nu har vi utökat vårt sortiment med produkter av svart vinbär. En Vinbärs Ketchup som redan vunnit bronsmedalj i SM i Mathantverk, och en Vinbärs Chutney, båda smaksatta med gin från Gotland Spirits. Vidare har vi en sylt med kokos och citronzest. Både citronerna och ginen är ett samarbete med Stora Coop Visby och deras Zero Food Waste.

BUFFÉ GURKA

Möjligen beskriver inte namnet Buffé Gurka fullt ut produktens unikitet. Blandningen av tunt skivad gurka, hackad lök och paprika i en söt syrlig lag ger en helt ny smakupplevelse. Passar från frukostbrickan till finaste middagen. Vår goda Buffé Gurka innehåller inga konserveringsmedel eller tillsatser utan endast naturliga råvaror.


Vi kan stolt berätta att vår Buffé Gurka vunnit både Guld- och Silvermedalj i SM i Mathantverk.  

GOTO_2014_ 299 1.jpg
GOTO_2014_ 223 1.jpg

TOMAT CHUTNEY

Vår Tomat Chutney är en produkt av tomater och många färska kryddor. Tomat Chutneyn är din bästa vän när du vill imponera som kock, från förrätt till dessertost.
Lämpar sig som smaksättare i så gott som all matlagning och givetvis som ett fantastiskt tillbehör brevid salt och peppar på bordet.
Vår härliga Tomat Chutney innehåller inga konserveringsmedel eller tillsatser utan endast naturliga råvaror.

PICKLAD LÖK

På uppdrag av kocklandslaget tog vi fram en Picklad Lök som skulle passa till lammkorv. Den fräscha och krispiga löken gifter sig fint med lammkorven. Vi tycker nog att den är så bra att man även kan använda den till alla slags korvar, annat grillat eller varför inte på smörgåsar? Blanda den gärna med lika delar crème fraiche och njut den kalla såsen till allt möjligt, perfekt sås till fisk!  Vår härliga Picklade Lök  innehåller inga konserveringsmedel eller tillsatser utan endast naturliga råvaror.

GOTO_2014_ 337 copy.jpg
Mathantverk: Produkter
Mathantverk: Video
bottom of page